Bilferie med campingvogn

21 januar 2022
Johanne Larsen

editorial

Lurer du på om du skal dra på en deilig bilferie? Det finnes mange veier til en god bilferie, men det kan faktisk gjøre bilferien ekstra behagelig og komfortabel hvis man har en campingvogn. Det skal vi se litt nærmere på her. Det er nemlig flere gode grunner til å vurdere en campingvogn. 

Bilferien er tilbake for fullt 

Mange tenker på bilferie som et litt gammeldags fenomen, men det er faktisk noe som begynner å bli veldig populært igjen. Dette skyldes blant annet at vi er blitt mer miljøbevisste, og mange vil gjerne dra på ferie lokalt uten å skulle bruke fly som transportmiddel. Da er bilen et opplagt alternativ. En av fordelene med en bilferie er at reisen blir en del av ferien i seg selv, og man kan oppdage deler av landet – eller utlandet, som man kanskje ikke hadde fått sett ellers.

Campingvogn

Det er også noe som gjør reisen mye mer fleksibel. Man kan enkelt ombestemme seg med tanke på destinasjon og reiseplaner, og det er mye lettere å være spontan. Dette er enda enklere med en campingvogn. Da har man nemlig ikke bare transportmiddelet med seg, man har også opphold. Det gjør at man enkelt kan slå seg ned på en campingplass på bilferien, og gjøre om planene hvis man får lyst til det. Det er altså mer fleksibelt å reise på denne måten, og det er noe av forklaringen på hvorfor bilferie er blitt mer og mer populært igjen.

Finn den perfekte campingvognen 

https://namsosfritid.no/ kan du finne mange gode eksempler på campingvogner, så du kan få et innblikk i hva som finnes og kanskje se akkurat hva du trenger. Det er lurt å tenke på hvilke behov man har før man kjøper. Hvor stor campingvogn trenger du? Trenger du bad og kjøkken? Det er viktig å finne ut av dette før du kjøper. 

Flere nyheter