Er Asfaltering riktig for dere?

16 desember 2020
admin

Er Asfaltering riktig for dere? Be om en vurdering av fagfolk før dere bestiller.

Det er mange deler av Norge der det er private veier man kjører på. Og det at det er private veier betyr at veiene ikke eies eller vedlikeholdes av staten, men av de som eier landområdene. Det er stort ansvar, for sikkerhet er en helt essensiell faktor i det her og det er en prioritet som burde ligge høyt hos alle som har helt eller delvis ansvar for en vei.

Når man ser på for eksempel Asfaltering kan man se at det er en løsning som på mange måter kan gjøre vedlikeholdet veldig mye lettere. Det er uten tvil en investering når man skal legge asfalt på en vei, for det dreier seg om store mengder asfalt og mest sannsynlig en like stor mengde forarbeid i forhold til å klargjøre grunnen til at det blir lagt asfalt etterpå.

Men Asfaltering kan likevel være en mer økonomisk beslutning i det lange løpet og det er det også viktig at man tenker over når man velger hva man skal gjøre. Og uansett om man er sikker eller i tvil, er det alltid bra å snakke med en fagperson før man bestiller Asfaltering.

Fagpersoner kan vurdere veien bedre enn man kan selv

Det å ta et valg on asfaltering er ikke noe man gjør alene. Det er noe som aller helst burde skje i samarbeid med profesjonelle fagfolk som kan være med deg i vurderingen av underlaget og hva potensialet for et godt resultat er.  Fagfolk er der for å hjelpe deg.

Vi fikk innmari god hjelp da vi skulle legge asfalt på den private veien vi eier og er stolte over å si at sikkerheten på veiene her inne har blitt bedre som et tydelig resultat av det. Fagfolk er en ressurs!

Flere nyheter