Få den stilen du er på jakt etter

02 juni 2022
Johanne Larsen

editorial

Vi har helt hekta på innredning, og vi kan bruke timevis på inspirasjonskilder for å finne den helt riktige stilen. Men hvordan går man egentlig frem, og hvilke smarte triks kan man benytte seg av? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Finn din perfekte innredningsstil 

Det er nemlig viktig å fine en stil som representerer en, det man kaller personlig stil. Vi er beveget oss ganske langt vekk fra dette med trender, der alles hjem skal se likt ut eller som variasjoner over nøyaktig samme tema. Det er mye viktigere at hjemmet sier noe om deg og hvem du er og representerer deg som person eller type. Det kan være noe personlige detaljer, som bilder, kunst, vintage- eller antikkfunn eller en bestemt fargeskala, som uttrykker denne stilen.

led

Det viktigste er å fokusere på helheten, det skal nemlig være en rød tråd i stilen som er beskrivende for det den prøver å fortelle – du skal vise hvem du er, samtidig som du skal være tilpass i ditt eget hjem og føle deg hjemme og komfortabel. Her handler det eksepsjonelt mye om stemning, og derfor er det kanskje ikke så rart at det beste tipset spiller inn i nettopp dette. 

Bruk lys aktivt når du innreder

Stemning er nemlig alfa og omega når man skal innrede med personlig stil, og det er noe man kan skape på fere måter. På https://ledlyskilder.no/19186-t5-led-lysror kan du finne gode eksempel på lyskilder som kan være helt essensielle for å skape stemning i hjemmet. Lys påvirker oss nemlig i svært stor grad, og det er viktig å lyssette riktig for å få frem det du gjerne vil vise og fortelle gjennom innredningen din.

Du kan for eksempel velge å lyssette bestemte detaljer eller bare skape en atmosfære ved hjelp av en bestemt lysstyrke eller lampe. Det er mange muligheter, men det er viktig at du aktivt bruker det i innredningen. 

Flere nyheter