Finn den riktige fototapet for ditt hjem

06 juli 2021
Maria Laugesen

Fototapeter har igjen blitt veldig populære å bruke i de norske hjem. Men hvordan velger du egentlig den helt riktige fototapet som skaper akkurat den stemningen og det uttrykket som du drømmer om?

Fototapeter for alle rom

Valget av fototapet avhenger av mange forskjellige ting, men en av de avgjørende er hvilket rom den skal brukes på. For eksempel vil man ofte på soverommet kunne velge en litt mørkere fototapet som skaper en koselig, hule-aktig atmosfære som virker avslappende og varm. Dette er spesielt hvis du har et ganske stort soverom som kan virke kaldt og upersonlig. 

I stuen er det veldig populært å velge en fototapet på én vegg som har masse farge og kontrast. Her velger mange nemlig lyse vegger, og for å bryte den minimalistiske stilen kan en fargerik vegg være opplagt. Det kan for eksempel være en fototapet med kunst eller kanskje en skyline fra New York, London eller lignende. Her er det dog også veldig populært å velge for eksempel en tapet med murstein eller tre på én eller to vegger.

Finn dine favoritter online

Men det er selvfølgelig ikke kun rommets størrelse, form og type som avgjør hvilken fototapet som er riktig for deg. Det er sentralt at den passer inn i din innredning og til din personlige stil. Derfor bør du alltid se masse forskjellige designs for inspirasjon, før du velger.

Her kan du se et stort utvalg av fototapet for alle hjem og for ehver smak. Det er fototapeter til alt fra barnerom og soverom til stue og entré, og her kan du helt sikkert også finne noe som passer for deg. Fra simple, stilige og minimalistiske designs til de mest kreative, fargerik og tilmed morsomme fototapeter.

Se gjennom utvalget for å finne dine personlige favoritter til akkurat ditt hjem og din stil.

Flere nyheter