Finn din nye platespiller i dag

20 mai 2020
Maria Laugesen

Vi kjenner nok alle til platespilleren. Den klassiske, vakre og elegante musikkavspiller som var å finne i de fleste hjem for en del årtier siden. Her kunne man spille vinylplater og sørge for musikk til enhver anledning. Men nå har platespilleren fått nytt liv.

Med moderne teknologi har man tilført den nye funksjoner og egenskaper, men den fortsatt sørge for den varme og unike lyden som man kjenner fra de klassiske apparater. Og så er det selvfølgelig bare en virkelig vakker ting å ha stående i hjemmet.

For eksempel kan du finne en retro platespiller som i sin utforming og design minner om de «klassiske» varianter. Her er det masse flotte detaljer og vintage stilen er helt gjennomført. Men på innsiden finner du en oppdatert teknologi som sikrer smarte funksjoner som tilkobling av USB eller konvertering av musikken fra plate til digital fil. 

Du kan finne din nye platespiller hos 123 elektronikk. Her kan du velge mellom masse forskjellige designs og varianter i det store utvalget, så du kan helt sikkert også finne noe som faller i din smak. Det er både forskjellige designs, sånn at du kan velge både retro platespiller og varianter som er mer moderne i sitt utseende, men også forskjellige funksjoner og egenskaper.

På den måten kan du finne noe som passer til din innredning og stil, men som også lever opp til dine ønsker og behov.

Det er et flott element i ethvert hjem, og vil helt sikkert tilføre noe nytt i din innredning. Samtidig gir det muligheten til å få glede av masse musikk fra dine gamle plater, som du ellers ikke har hørt i mange år. Og med den nye teknologien kan du altså få en platespiller som vil fungere i mange år fremover, og som du derfor kan ha stor glede av i lang tid.

Flere nyheter