Hvilken cello skal du velge?

14 februar 2020
Maria Laugesen
Hvilken cello skal du velge?

Når du skal velge instrument er det viktig at det passer for dine behov. Det gjelder for alle typer instrumenter, men kanskje spesielt for de klassiske instrumenter der det er essensielt med en vakker og elegant klang. Derfor er dette selvfølgelig også gjeldende for en cello. Har du mange års erfaring, da vet du kanskje presis hva du går etter, når du skal velge din neste cello. Men hvis du ikke har holdt på så lenge, eller hvis det kanskje tilmed er din første cello, da kan det være vanskelig å finne ut hva som er riktig for deg. Så hvordan velger du riktig cello?

Først og fremst må du velge om det skal være en akustisk eller elektronisk cello. Den akustiske gir deg den klassiske lyden, mens en elektronisk vil gi deg muligheten til å skape en helt unik og personlig lyd med ulike effektmaskiner og lignende. Dernest er størrelsen selvfølgelig også viktig, dersom celloen skal passe til deg, og dette gjelder spesielt dersom du kjøper for barn. Det finnes masse ulike merker, farger og designs å velge mellom, og dette avhenger av personlig preferanse hva du foretrekker. Det kan være smart å lese litt om hver modell før du velger.

Skal du ha en ny cello, da kan du med fordel finne den hos Danmusikk.no. De har et stort utvalg, og her er det lett å finne noe for alle ønsker og behov. Kjøp her, og velg selv hvilken av de mange varianter du foretrekker. Du er alltid garantert konkurransedyktig priser og høy kvalitet, og så får du alltid en super service gjennom hele prosessen. Så besøk nettsiden, se gjennom det store utvalget og les om de ulike varianter, og finn din favoritt cello. Du kan selvfølgelig også finne alt det nødvendige tilbehøret til din cello på samme siden.

Flere nyheter