Lag deres helt eget postkasseskilt

24 november 2020
admin

Lag deres helt eget postkasseskilt

Visste du at man kan lage sitt helt eget postkasseskilt? Det gjorde ikke jeg! Vi fokke et av ungene i julegave som de hadde fått hjelp av søstre mi til å lage og det er så utrolig koselig. Hver gang vi henter post nå ser jeg den lille familien vår, inkludert hunden vår, og det er noe som gjør oss alle sammen så glade. De hadde laget det online på sohu-shop.no/shop/postkasseskilt-94s1.html der de hadde fått det printet og sendt til oss.

En fin og personlig gave til hele familien som vil skape glede langt frem i tid også. Man kan visst lage dem i mange forskjellige designs alt etter som familiene er satt sammen og med så mange unike familier og hvordan de er satt samme er det viktig at det er diversitet nok til å kunne dekke de behovene som er når det kommer til å kunne representere familiene.

Personlig postkasse

Postkassen er ikke det første jeg tenker på når noen snakker om å optimere hjemmet eller gjøre hjemmet mer personlig på en aller annen måte, jeg tenker kanskje mer på plakater, innredning og den slags type ting, men det er fint at man kan tenke ut av boksen på denne måten. Eller tenke på boksen hvis man skal være så platt å si det på den måten. Det var en utrolig hyggelig overraskelse som bare gjorde at alt blir så mye mer personlig. Og hvem ønsker seg vel ikke akkurat det?

Lag ditt eget postkasseskilt

Et postkasseskilt er vel egentlig bare et veldig bra klistremerke som klarer vær og vind, men du kan selvsagt også bruke det hvis du bor i borettslag eller annet. Postkassen din blir sikkert glad for å bli pyntet uansett hvordan du bor og ungene kommer til å elske det i hvert fall!

Flere nyheter