Moderniser boligen din med få, enkle grep

19 juli 2021
Johanne Larsen

De fleste drømmer om en flott og moderne bolig, men det er ikke alltid noe som kan la seg gjøre i praksis. Her skal vi se litt nærmere på, hvordan du enkelt kan trylle boligen din fra utdatert til moderne med noen få enkle grep som du kanskje ikke var klar over. 

Bruk betong for et moderne uttrykk

Det er få materialer som skriker ‘moderne’ på samme måte som betong. Betong er nemlig et materiale som det er lett å jobbe med, og som i prinsippet kan trylles til å bli hva som helst. Derfor er det også et materiale som er perfekt å bruke, når du skal få boligen din fra utdatert til flott og moderne på 1-2-3. Det er nemlig mange måter du kan bruke betong, og det som kalles ferdigbetong, på. Det kan for eksempel være å bruke betong til å lage en moderne vegg på kjøkkenet eller i stuen, til å støpe en lekker terrasse eller kanskje til møbler som gir hjemmet ditt den kanten du er på jakt etter. Mulighetene er mange – og det er helt opp til deg å bestemme. 

https://www.ulsteinbetong.no/ , kan du lese mer om betong og alle de spennende måtene man kan bruke ferdigbetong på. Det er nemlig slett ikke så komplisert eller vanskelig som mange tror og dermed gjør det til. 

Bytt ut tekstilene

Et annet smart og enkelt grep du kan gjøre når du har fått betongen på plass, er å bytte ut tekstilene i boligen din. Dette er nemlig som regel det som blir mest slitt, og som er det som blir først utdatert også stilmessig. Man kan rett og slett bli litt husblind med akkurat sånne ting, og derfor er det lurt å se om du kan se på boligen din fra et nytt perspektiv, og bytte ut tekstilene så de står i stil med den moderne loopen du vil ha. 

Flere nyheter