Rene vinduer i en fei

31 oktober 2022
Johanne Larsen

editorial

Skal du vaske vinduer og vil sørge for at de er skinnende rene? Da er det heldigvis noen ting du kan huske på for å få det beste mulige resultatet. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Bruk riktig utstyr

Det er lurt å investere i godt vindusvask utstyr når du skal vaske vinduer, uansett om det er på jobben eller hjemme. Godt utstyr gjør at man får gjort jobben ordentlig, kan ha utstyret lenge og sørger for at man bruker mindre tid på å vaske, fordi utstyret fungerer som det skal.

vindusvask utstyr

Fordeler med rene vinduer

Det er mange fordeler når man har rene vinduer, og det skal vi se litt nøyere på nå. Det er jo gjerne sånn at de fleste synes det er deilig å ha det rent rundt seg, men man kan fort bli litt husblind når det kommer til eget hjem, og kanskje til og med egne kontor- eller butikklokaler. Det å være husblind vil si at man venner seg til enkelte ting som kanskje ser litt rart ut for andre, men som man rett og slett ignorerer og ikke ser, fordi man er vant til det. Et godt eksempel på dette er den stolen mange har på soverommet med klær.

Det er en rotete haug med klær på en stol, men det er en såpass integrert del av rommet, og man bruker den hver dag – den har en funksjon, så man legger ikke merke til at det er rot, selv om man vet at det er det. Det er litt sånn med vinduer også. Man kan bli vant til at de er skitne, og ser ikke hvor skitne de er, før det er blitt rent. Å få helt rene vinduer slipper mer lys inn og boligen fremstår renere, fordi de store blanke flatene er speilblanke og skinnende. 

Flere nyheter