Restaurant Skjærdalen – en kulinarisk opplevelse i naturen

19 desember 2023
Vilde Stokke

editorial

Skjærdalen, en liten dal i fjellene langs grensen mellom Norge og Sverige, er kjent for sitt vakre landskap, turstier og friluftsliv. Men det som kanskje ikke er så godt kjent er at denne avsides beliggenheten også har en kulinarisk juvel som venter på å bli oppdaget – Restaurant Skjærdalen.

En lokal og autentisk meny

Restaurant Skjærdalen har en meny som er ekte, lokal og autentisk, og med det mener vi at den er inspirert av de lokale råvarene og smakene i området. På menyen finner du alt fra vilt fra de omkringliggende skogene, fisk fra elvene og selvplukkede bær og sopp, til lokale oster og kaker som er laget av lokale bønder. Tilberedningen av rettene er også basert på gammeldagse teknikker som røyking og grilling for å gi en ekstra dimensjon av smak og aroma.

Gjestfrihet i særklasse

På Restaurant Skjærdalen vil gjestfrihet være i fokus. De ansatte, som både koker og serverer maten selv, ønsker å gi gjestene en hyggelig og personlig opplevelse. Stemningen i restauranten er uformell og avslappet, men likevel elegant og stilfull. Det vil også gis råd og tips for de som ønsker å utforske mat- og drikkealternativer som er spesielt for området.

Bare en kort spasertur unna

Restaurant Skjærdalen ligger midt i naturen, så å nyte en god måltid i den vakre omgivelsen kan være en del av den totale opplevelsen. Restauranten ligger bare en kort spasertur unna på skogstier, og det er også mulig å sykle, kjøre en ATV eller hundeslede til restauranten avhengig av årstiden. Inne i restauranten vil du også bli møtt med en fantastisk utsikt over fjellene og dalen, slik at du kan ta inn kontakten med naturen selv når du er inne.

Restaurant Skjærdalen

Opplev naturen og maten på et sted

Restaurant Skjærdalen er mer enn bare et sted for god mat – det er en opplevelse av naturen rundt oss. Fra det øyeblikket du ankommer på denne fjellrestauranten tar restauranten deg med på en reise gjennom fjellene og dalene i Skjærdalen gjennom mat og drikke. Så hvis du vil oppleve noe unikt og autentisk i en avsides beliggenhet, kan du vurdere Restaurant Skjærdalen for neste utflukt:https://www.bigfishcafe.no/

Flere nyheter