Ser du etter en profesjonell støvsuger?

11 september 2020
admin

Ser du etter en profesjonell støvsuger?

Det finnes mange forskjellige muligheter hvis du ser etter en profesjonell støvsuger som både skal være effektiv og stille, uansett om den skal brukes profesjonelt eller i en institusjon. Uansett hva du trenger kan du finne den beste løsningen for deg hvis du leter litt. Design er en ting, men når det kommer til valget ditt er det spesielt to ting som er ekstra viktige å tenke på – både for din egen, og andres del. Du kan (nesten) få alt du øsnker deg!

Unngå støyforurensning

Ingen orker støy og spesielt ikke hvis man jobber med rengjøring. Det er både slitsomt for den som jobber og de som befinner seg i miljøet rundt, for eksempel ved rengjøring på hoteller, institusjoner, restauranter osv. på dagtid. Det er heller ikke bra for den som støvsuger og det er derfor en ting som er bra å tenke på. For i dag kan støvsuging faktisk utføres uten å forstyrre omgivelsene noe særlig og hvis man kan la være er det jo det man vil.

HEPA-filter for bedre innemiljø

HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air, og selv de aller minste partiklene som er i lufta går ikke gjennom et HEPA-filter. Når man skal velge en profesjonell støvsuger er det en av de tingene som man skal vurdere om man vil investere i. Når det kommer til rengjøring på rengjøring på sykehus, barnehager eller lignende er det spesielt viktig.

Dette er fordi de partiklene som et HEPA-filter fanger kan gjøre problemer som astma og allergi verre hvis man ikke bruker det. Derfor er det smart å velge en profesjonell støvsuger med HEPA-filter. Hos Nowas har de et stort utvalg til de som ønsker en profesjonell støvsuger med HEPA-filter, for eksempel fra Nilfisk og Kärcher og selger det også som ekstrautstyr til støvsugere som ikke har det.

Flere nyheter