Skibriller topper skiantrekket

21 juli 2021
Johanne Larsen

Er det på tide med nye skibriller? Det er faktisk noe som enkelt kan toppeskiantrekket, og derfor er det lurt å fokusere litt ekstra på nettopp denne detaljen. Her skal vi se litt nærmere å hva du skal tenke over når du skal kjøpe nye skibriller. 

Fokuser på kvalitet 

Når du skal velge skibriller, er det lurt å fokusere på kvalitet. Det er nemlig det som avgjør om du har skibrillene i en sesong, eller om du har fått et nytt yndlingspar som kan brukes i mange sesonger og kanskje til og med i rotasjon med fire andre par. Når du skal finne skibriller er det viktig å velge noen som sitter godt, og som altså har god passform, i tillegg til at de er behagelige å ha på. Det er også lurt å huske på at det som regel er veldig lyst når man skal stå på ski, med mindre det er mye kveldskjøring, og derfor er det viktig hva slags farge ‘glass’ det er i skibrillene, så du får noen med behagelig lys. Akkurat når det kommer til dette punktet, kan det være lurt med litt forskjellig å velge mellom, så man kan tilpasse etter vær og behov. 

Bygg deg opp en skibrillegarderobe 

Det er nemlig helt klart mulig å bygge seg opp en liten skibrillegarderobe. Det er jo nemlig sånn at forskjellige par dekker ulike behov, og det er også mange skibriller, som for eksempeloakley skibriller, som ofte har spesielle og flotte features når det kommer til designet som gjør at det er lett å bruke skibriller for å fornye og toppe skiantrekket. Det er dog ikke utelukkende estetisk, men også praktisk å kunne velge mellom flere gode skibriller når man skal i bakken. Det er nemlig få ting som gjør skiantrekket mer stillig enn nettopp skibriller. 

 

Flere nyheter