Hvilket overvåkningskamera skal du velge?

07 desember 2021
Maria Laugesen

editorial

I dag finnes det et stort marked for overvåkningskamera, så det er noe for alle. Det gjelder uansett om du er på utkikk etter et kamera til hjemmet, eller om det er til en større virksomhet. De er utstyrt med forskjellige funksjoner og egenskaper som gjør at de egner seg for ulike ting, og derfor kan du også finne noe som passer for dine behov.

Mange muligheter å velge mellom

Noen av de egenskaper som du kan se etter er f.eks.:

 – 4G eller WiFi: hvis ditt overvåkningskamera er koblet opp med internett eller 4G, da får du større mulighet for å følge med fra avstand, og det åpner for flere smarte funksjoner.

 – HD og Ultra-HD: jo høyere kvalitet, jo mer kan du se på bildet. Derfor kan du med fordel gå etter HD eller ultra-HD kamera, hvis du vil ha et detaljert bilde i høy kvalitet. Skal det også fungere i mørke, da kan det anbefales å velge HD med natt funksjon.

 – Ultra zoom: er ditt overvåkningskamera plassert langt unna et område du vil se, eller skal det dekke et stort område? Da er ultra zoom-funksjonen veldig smart. Slik kan du nemlig zoome inn uten å miste den høye kvaliteten.

image

Følg med når du ikke er hjemme

Når ditt kamera er koblet opp med f.eks. 4G eller WiFi, da får du en helt unik mulighet for alltid å følge med på hva som skjer. Du kan nemlig se opptak fra ditt kamera direkte på telefon, nettbrett eller PC. På den måten kan du se live bilder av huset, hytten, båten, bilen eller noe helt annet. 

Mange av disse overvåkningskamera er tilmed utstyrt med en bevegelsessensor slik at du får en varsel når det skjer bevegelse i området. På den måten kan du følge med når det skjer noe i området, mens du ikke er hjemme.

Flere nyheter