Invester i nytt bilbatteri på batterionline nå

12 februar 2021
admin

Hvis jeg skal anbefale en eneste ting når det kommer til det å eie bil er det nok at man hører på det mekanikeren din anbefaler deg. Uansett om man selv er enig i det som blir sagt eller ikke. Min mekaniker sa for eksempel at han syntes at det var på tide å bytte batteriet mitt og anbefalte meg å se på mulighetene inn på batterionline og velge ett.

Jeg tenkte at det hørtes litt ratt ut fordi batteriet tross alt ikke var eldre enn tre år og tenkte at jeg hadde litt mer styr på det enn det jeg trodde han hadde, men jeg tok selvsagt feil. Jeg endte opp med startproblemer i en situasjon som kostet meg mye mer enn det det å høre på han og bytte batteri hadde kostet. DET var irriterende. 

Så jeg vil anbefale at man bare hører på mekanikeren sin uansett hvilke tanker man selv har, for de er tross alt fagfolk og du vil spare penger. Og hvis du vil spare penger kan du jo bare kjøpe batteriet ditt på batterionline, de er billigere der enn andre steder.

Starthjelp er ikke ukomplisert

Det å ha full kontroll på sitt eget batteri i sin egen bil er den aller beste løsningen når det kommer til å alltid kunne få start på bilen. Men det er ikke alltid at det er så lett og da kommer vennlige fremmede og startkabler inn i bildet. Men det er en riktig måte å gjøre det på og en feil måte å gjøre det på, og når man er stresset kan det være vanskelig å huske forskjellen på de to.

Det å kunne bruke kablene riktig innebærer at man vet hva pluss og minus i bilen er og at man er klar over at det er en rekkefølge man skal koble i. Vet man det kommer man langt!

Flere nyheter