Lys opp vintermørket med nye utelamper

20 desember 2020
admin

Lys opp vintermørket med nye utelamper og få en skikkelig fin vinter.

Norge er mørket. Norge er kaldt. Vi har en av de aller lengste vintrene, med unntak av Russland og Alaska kanskje, og det å ha godt utelys og gode utelamper er en viktig del av det å føle seg trygg i Norge om vinteren. Kanskje særlig hvis man bor langt ute på landet, som mange gjør, og det ikke er gatelykter eller annet som kan lyse opp.

Vi kjøpte et skikkelig fint hus langt ute i skogen tidlig i vår og dette er den aller første vinteren vi har her og det er først nå at vi innser hvor mørkt det kan bli. Derfor har vi gått til innkjøpt av noen skikkelig fine vinterkamper fra https://lampemesteren.no/utendoerslamper-no/ som vi håper kan skape litt mer koselig stemning når vintermørket senker seg.

Det blir mørkere og mørkere for hver dag som går og akkurat nå føles det som at vi bare har noen få timer med lys hver dag. Det gjør at de utelampene virkelig har føltes viktige for uten dem er det liksom bare helt svart der ute.

Utelamper skaper trygghet

Det er også trygghet det handler om når vi snakker om lys eller lamper ute. For hvis man ikke har det er det lettere for noen å snike seg innpå huset uten å bli sett. Det å for eksempel ha utelamper som slår seg på automatisk ved bevegelse kan være et smart grep å ta. Ikke bare er det praktisk og mer økonomisk, men i tillegg kan det skremme dem som prøver å snike seg innpå.

For hvis det er lys som kommer på ved bevegelse, vet de at sannsynligheten for å bli oppdaget er større. For man legger kanskje ikke merke til noen ute hvis de lister seg, men man lagger helt klart merke til at lyset går på.

Flere nyheter